Zbor cu parapanta la Clopotiva

Invata sa zbori si descopera locuri noi din Romania!

Zborul cu parapanta a devenit din ce in ce mai cunsoscut in Romania, de altfel este si cel mai sigur mod in poti zbura liber la poalele muntilor si de ce nu, poate chiar la baza norului. Impreuna cu instructorul nostru te vom initia in tainele zborului cu parapanta, iti facem tot brieful, iti prezentam echipamentul si ne pregatim de decolare.

Odata ajunsi la locul de decolare care se afla la o altitudine de 1200 de metri, verificam conditiile meteo si pregatim GoPro si urmam procedurile de decolare.

Decolarea este simpla, mai ales pentru zborul in tandem cu parapanta. Tot ce trebuie sa faci este sa asculti instructiunile instructorului, faci cativa pasi si esti in aer. De aici tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de zborul in tandem si sa admiri peisajele, de restul se ocupa instructorul.

Inca nu esti convins? Vezi ce au scris cei care deja au zburat cu noi pe TripAdvisor (click) sau urmareste-ne activitatea pe pagina noastra de Facebook(click)

Filmari si poze

Stim ca vrei sa ramai cu amintiri si mai ales sa povestesti prietenilor despre zborul tau cu parapanta. Tocmai de aceea noi iti vom filma tot zborul. Te vom filma cu un GoPro montant pe un selfie stick care sa filmeze si sa faca poze la ce unghiuri vrei tu.

Ideal ar fi sa ai un stick la tine, filmarile zborului de multe ori depasesc 3gb, insa nu ne nici o problema pentru ca noi il vom uploada si tu trebuie doar sa il downlodezi.

La sfarsit vei primi filmarile si o diploma care sa ateste ca da, ai avut curajul sa zbori cu noi si vei primi 10% reducere pentru un prieten care vrea sa zboare cu noi.

Cateva din videourile noastre gasesti aici  de asemenea nu uita sa vezi si galeria noastra aici

Hai sa ne cunoastem! Poate chiar in zbor cu parapanta

Iti planifici urmatoarea vacanta, vrei sa ne intrebi cum va fi zborul tau cu parapanta sau poate vrei doar sa ne saluti?