• Zboruri in tandem cu parapanta sau cursuri de zbor cu parapanta?

    De unde a inceput totul?

Despre Skyrush

Visezi la o experienta despre care sa povestesti tuturor prietenilor? Ne bucuram de cunostinta!

Suntem o echipa de oameni carora ne plac activitatiile in aer liber, mai exact la inaltime.Ne plac zborurile cu parapanta, ne place sa organizam cursuri de parapanta si mai ales ne place ceea ce facem.  Ne dorim sa promovam acest sport in Romania si sa oferim un alt fel de experienta. Am selectat atent pilotii si instructori in asa fel incat sa oferim servicii la cele mai inalte standarde. Lucram doar cu piloti liceanti astfel incat tu sa fi in siguranta si sa te bucuri de zborul tau cu parapanta.

Cum se va desfasura zborul cu parapanta? Vei veni la Clopotiva, acolo vei face cunostinta cu pilotii nostri, iti vom face un briefing despre cum se va desfasura zborul, iti vom face cunostiinta cu echipamentul si ne vom indrepta spe locul de decolare. In data ce am decolat tu tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de peisaj, noi ne vom ocupa de restul.

Organizam si cursuri de zbor cu parapanta, insa aici povestea este putin mai lunga. Iti recomandam sa ne contactezi sa ne vedem face to face si za povestim. Un curs intensiv de parapanta dureaza 4 saptamani, timp in care tu vei veni zilnic la antrenamente si te vom pregati pana in ziua sustinerii examenului ce licenta de pilot.

Daca totusi nu dispui de zile libere de concediu poti participa la cursurile noastre in perioada weekendului, insa trebuie sa te astepti la o cale lunga cu multe ore de munca si mai ales multa teorie.  Oricare din variante le-ai alege noi te asteptam la zbor, fie in tandem cu parapanta fie la cursurile noastre de parapanta.

Cu drag,

Echipa Skyrush.