PREZENTARE GENERALĂ

Acest site https://Skyrush.ro este administrat de Cobalt All Solutions SRL și acționează doar ca intermediar între organizatorii de servicii și site-ul web. Skyrush Paragliding nu oferă alte servicii decât publicitatea anumitor furnizori de servicii. Toate activitățile de parapanta sunt organizate de Clubul sportiv SkyTribe.

Pe întreg site-ul, termenii „noi”, „SkyRush”, „Serviciul” se referă la SkyRush.ro. Skyrush.ro oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.

 

Accesand siteul nostru, vă asumati cele mentionate în „Termeni si Conditii” și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

 

Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci va rugam să nu accesați site-ul sau să utilizați serviciile noastre.

 

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la pe SkyRush Paragliding curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

 

O încălcare sau o încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la terminarea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 1 – CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeti sau să exploatați nici o porțiune a siteului  nostru.

Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau ar afecta în alt mod acești Termeni.

 

 

SECȚIUNEA 2 – ACURATEȚAREA, COMPLETAREA ȘI ORIENTAREA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai precise, mai complete . Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc.Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

 

SECȚIUNEA 3 – MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 4 – PRODUSE SAU SERVICII

Skyrush Paragliding ofera intermedierea pentru urmatoarele servicii: școală de parapantă și zboruri tandem instructive și vouchere cadou care sunt folosite pentru zboruri de instructraj in tandem cu scopul de a promova parapanta ca un sport. Serviciile sunt disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web.

 

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să oferim serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, dacă este interzisă.

 

Noi nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă va satisface așteptările sau că orice eroare în cadrul Serviciului va fi corectată.
Zboruri in tandem cu parapanta, de instructie – zborurile sunt operate de piloți licențiați, înregistrați în cadrul Clubului sportiv SkyTribe. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice zbor tandem cu parapanta dacă pilotul decide că nu este sigur să zboare. Durata zborului cu parapanta în tandem este cuprinsă între 10 minute și 25 de minute. Aceste sincronizări pot fi modificate în orice moment, de către pilot fără anunțuri prealabile.

Gift Voucher – Un voucher cadou este echivalentul unui zbor in tandem de instructie. Voucher-ul de cadou este disponibil până la 30 septembrie 2018. Dacă proprietarul voucher-ului nu folosește voucher-ul până în acea zi, devine invalid și nu are nicio valoare.

Scoală cu parapanta – Lecții de școală au in localitatae la Clopotiva, Jud Hundedoara. Studentul și pilotul vor conveni asupra perioadei exacte de școlarizare și a condițiilor. Datele și condițiile se pot schimba în orice moment.

 

SECȚIUNEA 5 – Politica de rambursare

Skyrush Paragliding nu oferă rambursări. Prin achiziționarea unui serviciu de la noi sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate în această secțiune.

 

SECȚIUNEA 6 – Riscuri și obligații

În ciuda tuturor măsurilor de precauție adecvate, pot apărea accidente la parapanta. Scopul nostru cel mai înalt este de a minimiza cât mai mult posibil acest risc. Pasagerul trebuie să urmeze imediat instrucțiunile pilotului în orice moment. Pasagerul va primi o introducere teoretică înainte de decolare. Dacă aceste instrucțiuni nu sunt respectate în timpul decolării, zborului și aterizării, siguranța pilotului și a pasagerului poate fi pusă în pericol.

 

De asemenea, pilotul poate refuza să permită pasagerului să participe la operațiunile de zbor în cazul în care pasagerul își ignoră instrucțiunile. În cazul în care pasagerul acționează în încălcarea acestor cerințe, acesta nu mai are nicio pretenție la încheierea zborului tandem. În caz de vătămare corporală cauzată de nerespectarea instrucțiunilor, pasagerul își asumă răspunderea. Pentru daune intenționate sau grave neglijente la echipamentul pilotului sau la proprietatea unui terț, răspunderea va fi suportată de pasager.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente „ca atare” și „la fel de bine”, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice natură și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor terță parte opționale.

 

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii pe care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

SECȚIUNEA 7 – Dreptul la utilizarea materialului foto și video.

Pasagerul este de acord că toate fotografiile și înregistrările video realizate în timpul zborului tandem pot fi utilizate de către SkyRush Paragliding fără limitare. Dreptul de autor al acestor materiale aparține organizației Skyrush Paragliding.

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți.

SECȚIUNEA 8 – DREPTURI DE AUTOR

Dreptul la informațiile existente pe acest site este proprietatea SkyRush Paragliding. Niciun material de pe acest site nu poate fi folosit parțial sau integral, fără permisiunea scrisă prealabilă din partea noastră. Conținutul acestui site este supus legilor drepturilor de autor din România.

Link-urile terță parte de pe acest site vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terță parte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, afirmațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

 

SECȚIUNEA 9 – INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica de confidențialitate.

SECȚIUNEA 10 – ERORI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .

 

Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau actualizată aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 11 – UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri Web sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phising, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat, alte site-uri Web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 12 – DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă,sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau puteți anula serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm.

 

Sunteți de acord în mod expres că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului vă aparține singur. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția faptului în care ne-a declarat în mod expres) furnizate „ca atare” și „disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.

 

În nici un caz, SkyRush Paragliding, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau indirect, sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fara a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau orice daune similare, indiferent daca sunt bazate pe contract, delictuala (inclusiv neglijenta) utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice natură survenită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) încărcat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este recomandat de posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la limita maximă permisă de lege.

 

SECȚIUNEA 13 – ÎNCHEIEREA

Obligațiile și obligațiile părților, suportate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea fie de dvs., fie de noi. Puteți să eliminați acești Termeni și condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliați acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate inclusiv și data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

 

SECȚIUNEA 14 – ACORDUL TERMENILOR

Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere.

 

Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

 

SECȚIUNEA 15 – Legile Aplicabile

 

Acești Termeni de utilizare și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României și Uniunii Europene.

 

SECȚIUNEA 19 – SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru sau a Serviciului în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările despre Termenii și condițiile trebuie trimise la skyrushromania@gmail.com.