Zbor tandem cu parapanta

Zbor in tandem cu parapanta

Ce inseamna de fapt un zbor in tandem cu parapanta? E simplu, practic tu vei zbura impreuna cu un instructor. Acesta te va indruma fiecare pas de la decolare pana la aterizare, el se va ocupa de pilotarea parapantei tu trebuie doar sa te bucuri de zbor.

Cat dureza un zbor? Un zbor BASIC dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de conditiile meteo din acea zi.

Ce trebuie sa ai la tine? Cel mai important este sa ai o pereche de bocanci, echipament lejer si o geaca. De restul ne ocupam noi

Filmari si poze? La sfarsitul zborului vei putea vedea filmarile si pozele din zbor, tu trebuie doar sa ne spui adresa de email

Cand zburam? Zburam aproape tot timpul anului, singura perioada cand zborul in tandem cu parapanta nu este recomandat este in perioada iernii. Drumul de acces pana la locul de decolare din Clopotiva nefiind accesibil.

Care este pretul unui zbor cu parapanta? 

Pretul unui zbor este de 400 Lei

Vrei sa vezi cum arata un zbor in tandem cu parapanta?

De asemenea te poti abona la canalul nostru de Youtube aici (Click)  sau in sectiunea de Videos (Click)

Cum ajungi la Clopotiva?

Clopotiva este o localitate aflata la poalele Retezatului. Pentru a ajunge aici iti recomandam sa folosesti masina personala, localitatea se afla la 2 ore de Timisoara,  3 ore de Cluj si 2 ore de Sibiu.

De aici ai nenumarate obiective de vizitat in Tara Hategului, cateva din punctele pe care noi le recomandam sunt Biseria din Densus, Castelul Huniailor, Lacul Bucura, Barajul Gura Apelor sau Cetatea Colt.

Daca te gandesti sa ramai peste noapte, noi te putem ajuta cu cazarea. Fie ca preferi la cort sau intr-un pat comod iti punem la dispozitie cateva locuri de cazare ale localinicilor din zona. Ce mai astepti? Hai la un zbor cu parapanta!

Rute:

Timisoara-Caransebes- Otelu Rosu-Clopotiva

Cluj-Alba Iulia-Orastie-Hateg-Clopotiva

Sibiu-Simeria-Hateg-Clopotiva

Rezerva si tu un zbor cu parapanta

Scrie-ne sau contacteaza-ne telefonic 0734062563